ترجمه مقاله زنده ماندن پس از سرطان پستان
ترجمه مقاله زنده ماندن پس از سرطان پستان
ترجمه مقاله زنده ماندن پس از سرطان پستان |
![]() |
دسته بندی | ترجمه مقاله |
فرمت فایل | docx |
حجم فایل | 531 کیلو بایت |
تعداد صفحات فایل | 16 |
عنوان انگلیسی مقاله: Surviving breast cancer: Women’s experiences with their changed bodies
عنوان فارسی مقاله: زنده ماندن پس از سرطان پستان : تجارب زنان نسبت به تغییر بدن خود
فرمت فایل ترجمه شده: WORD (قابل ویرایش)
تعداد صفحات فایل ترجمه شده: 16
جهت دانلود رایگان نسخه انگلیسی این مقاله اینجا کلیک نمایید
ترجمه ی سلیس و روان مقاله آماده ی خرید می باشد
قیمت : 17500 تومان
چکیده ترجمه :
در این مقاله ما به تجارب زنان با بدن خود پس از درمان سرطان پستان را مورد بررسی قرار داده ایم. ما 11 زن که تحت درمان این بیماری بوده اند و متوسط درمان آنها 45/4 سال بوده است، مورد مصاحبه قرار گرفتند. داده های جمع آوری شده و با استفاده از تجزیه و تحلیل پدیدار شناختی تفسیری مورد تفسیر قرار گرفتند(اسمیت و همکاران 2009) .
چهار موضوع اصلی از داده ها استخراج شد که شامل تغییر مشخصه و نا مرئی بودن آن و تجربه آفکار شدید و احساسات بوده است. این بدان معنی است که یک وسیله سلامتی و رافاه و بیان اجتماعی و مدیریت با تغییرا فیزیکی مختلف را تجربه می کند که بیشتر منفی بوده و افکار و نگرانی ها و احساسات و باور ها درباره بدنشان است.
زنان تلاسی برای انتخاب رفتار زندگی مثبت به عنوان مثال رژیم غذایی و شرکت در فعالیت های بدنی و استراتژی های دیگر مانند کلاه گیس و آرایش و انواع لباس هارا استفاده می کنند که برای مدیریت ظاهر و بازگرداندن تجارب مثبت مربوط به بدن است. براساس این یافته ها، مهم است که آگاهی از نگرانی از تصویر بدن در زنان با سرطان پستان با توجه به اثرات تلخ و ماندگار آن می تواند در شرایط روانی و عاطفی زن تاثیر گذار باشد.
کلمات کلیدی :سرطان پستان، زنده ماندن، تجزیه و تحلیل پدیدار شناختی تفسیری (IPA)، تصویر بدن، مسائل روانی.
مقدمه
سرطان پستان شایع ترین سرطان در میان زنان در سراسر جهان است. تشخیص اولیه و پیشرفت در درمان به افزایش زنده ماندن پس از این بیماری کمک می کند که به موجب آن 90 درصد از زنان در کشور ما در حال توسعه انتظار می رود که برای زنده ماندن از بیماری به مدت حداقل 5 سال وقت دارند. با وجود بقای امید وار کننده، عوارض جانبی مربوط به ظاهر مطلوب مانند از دست دادن پستان یا آسیب بافت و تغییرات در پستان، کاهش دامنه حرکت، لنف عدم، آلوپسی، افزایش وزن، ضعف یا از دست دادن عضلات معمولا گزارش شده است(کالینز و همکاران 2011). این تغییرات می تواند ارزیابی زنان را از بدن خود تحت تاثیر قرار دهد. در واقع محققان نشان دادند که تعدادی بازماندگان از این بیماری، تصویر ضعیفی از بدن و نارضایتی را دارد و این می تواند برای سال های پس از تشخیص و درمان باقی بماند. این تجربیات می تواند کیفیت زندگی زنان (gol) یا تحریک توسعه الگو های نا سالم رفتاری و احساسات منفی مختل کند. به این دلیل تصویر بدن به عنوان یکی از جنبه های کلیدی پس از درمان GOL در زنان شناخته شده است.
اگرچه ساختار تصویر بدن مورد توجه آنگولوژیست ها در چند دهه گذشته بود، چندین محدودیت و پست قابل توجه باقی محدودیت اول مربوط به مفهوم آن است. تصویر بدن به عنوان یک نمایش داخلی با تعریف ظاهر بیرونی می باشد و آن قابل درک بوده و شامل دقت در اندازه گیری مانند رضایت از بدن و از نوع عاطفی مانند احساسات مرتبط با بدن و از نوع شناختی مانند سرمایه گذاری در ظاهر بدن، و رفتاری مانند رفتار های جبرانی از جمله اجتناب از موقعیت هایی که بدن هر فردی می تواند در معرفی آن قرار گیرد که شامل رژیم غذایی می باشد و ابعاد فیزیکی نیز مد نظر است. حمایت از این مفهوم چند بعدی منجر به توسعه یک مدل رفتاری شناختی اکتشافی تصویر بدن برای سرطان است که اصول کلی آن از رفتار شناختی سرچشمه می گیرد. براساس این مدل، سرطان می تواند طرح های فعال مربوطه به ظاهر مردم را ارئه نمئده و این سرمایه گذاری خود در ظاهر بوده و خود به خود ارزیابی را تحت تاثیر قرار می دهد. به نوبه خود، افراد ممکن است فرضیات مربوط ظاهر منفی و افکار و عقاید و احساسات را تجربه کنند و رفتارهای جبرانی برای بهبود ظاهر را انجام دهد. اگر چه این مدل به عنوان یک حالت شناختی در نظریه های رفتار تصویر بدن دیده می شود، می تواند به عنوان چهارچوب به طور جامع برای درک بازماندگان از سرطان برای بدنشان باشد و بسیاری از محققان در زمینه آنگولوژی یک دیدگاه محدود تر از تصویر بدن را مورد ارزیابی قرار داده اند...