دیجی اسمان

دیجی اسمان

دیجی اسمان

دیجی اسمان

پیوندهای روزانه
کلمات کلیدی

.

پرسشنامه ابراز وجود (گمبریل و ریچی

1975).

تئوریها و عوامل زمینه ساز فرسودگی زناشویی و راه های مقابله با آن.

اجرا و تفسیر گام به گام از یک نمونه واقعی آزمون میلون.

بررسی ارتباط دو مضمون ترکیب و تخریب در آثار دیوید هاکنی.

پاورپوینت آموزش و پرورش لیبرال

تبلیغات انبوه و نامحدود در تلگرام

پاورپوینت تحلیل مدرسه Burntwood بریتانیا

پاورپوینت آشنایی با آسانسورهای هیدرولیکی

آموزش نرم افزار GeneRunner

جاروبرقی شارژی همراه

دانلود مبانی نظری و پیشینه شهر دوستدار زن

سکه رایگان و بینهایت برای بازی کوییز آف کینگز Quiz Of Kings

پاورپوینت تحلیل طراحی باغ‌ موزه گیاهان دارویی کرج.

پاورپوینت بررسی مقدمه ای بر داده کاوی و اکتشاف دانش

پاورپوینت تحلیل و بررسی تیپ های شخصیتی.

پاورپوینت آشنایی کامل با روش پژوهش داده بنیاد (گراند تئوری)

دانلود نقش مدرسه در پیشگیری کودک آزاری و غفلت

پاورپوینت آموزشی اصول و مبانی تربیت بدنی.

پاورپوینت اهداف بازرگانی و سازمان بازاریابی در مدیریت بازاریابی.

سورس بارگزاری تصویر با Asp.Net Core.

پروتکل روان درمانی مثبت نگر .

مقاله با موضوع معماری پایدار pdf.

پاورپوینت اختلال سلوک در نوجوانان و کودکان

.پاورپوینت اختلال سلوک در نوجوانان و کودکان.

تربیت آگاه و بدون فریاد.

پاورپوینت شروع کارآفرینی و مدل توسعه کسب و کار و کارآفرینی.

پاورپوینت آشنایی با هوش های چندگانه در کلاس درس.

دانلود تحقیق هوش هیجانی و زندگی زناشویی با فرمت ورد.

۰۴ ارديبهشت ۹۸ ، ۱۰:۲۵

پاورپوینت تدابیر خوردن و آشامیدن


پاورپوینت تدابیر خوردن و آشامیدن

دانلود پاورپوینت تدابیر خوردن و آشامیدن بررسی تدابیر خوردن و آشامیدن پاورپوینت جامع و کامل تدابیر خوردن و آشامیدن کاملترین پاورپوینت تدابیر خوردن و آشامیدن پکیج پاورپوینت تدابیر خوردن و آشامیدن مقاله تدابیر خوردن و آشامیدن تحقیق تدابیر خوردن و آشامیدن

دانلود پاورپوینت تدابیر خوردن و آشامیدن

دانلود پاورپوینت تدابیر خوردن و آشامیدن
بررسی تدابیر خوردن و آشامیدن
پاورپوینت جامع و کامل تدابیر خوردن و آشامیدن
کاملترین پاورپوینت تدابیر خوردن و آشامیدن
پکیج پاورپوینت تدابیر خوردن و آشامیدن
مقاله تدابیر خوردن و آشامیدن
تحقیق تدابیر خوردن و آشامیدن
دسته بندی پاورپوینت
فرمت فایل ppt
حجم فایل 3367 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 82

نوع فایل: پاورپوینت (قابل ویرایش)

 قسمتی از متن پاورپوینت :

 

تعداد اسلاید : 82 صفحه

Dr.Choopani 1 کُلوُا و اشرَبوُا و لا تُسرِفُوا تدابیر خوردن و آشامیدن تدابیر خوردن مبنای تقسیم بندی خوراکی ها: 1- تأثیر به ماده (انواع غذا)
2- تأثیر به کیفیت (انواع ادویه)
3- تأثیر به خاصیت (سم یا پادزهر) اقسام خوراکی ها: 1- غذای مطلق (زرده تخم مرغ، گوشت لطیف، گندم)
2- دوای مطلق (دارچین و زنجبیل، فلفل)
3- غذای دوایی (کاهو، کدو، انگور)
4- دوای غذایی (سیر، توت، خرما)
5- ذوالخاصیه (پادزهر یا سم)
روغن گاو، سیب، جدوار
افیون، سم مارها
اقسام اغذیه: 1- صالح الکیموس و فاسد الکیموس

2- لطیف و کثیف

3- کثیر الغذا و قلیل الغذا غذاهایی که فقط خون تولید می کنند و اخلاط دیگر را خیلی کم فقط به اندازه نیاز بدن تولید می کنند صالح الکیموس هستند

غذاهایی که علاوه بر خون،اخلاط دیگررا بیش از نیاز بدن تولید کنند فاسد الکیموس نامیده می شوند غذای کثیف :
الف :غذایی که از آن خون غلیظ تولید می شود

ب:
1- به سهولت از قوه مغیره منفعل نمی شود
2- به سهولت مشابه جوهر اعضاء نمی شود
3- به سهولت انفعال از اعضاء نمی یابد
غذای لطیف :
غذایی که از آن خون لطیف تولید شود

ب :
1-به سهولت از قوه مغیره منفعل می شود
2-به سهولت به جوهر عضو مستحیل می گردد
3-به سرعت از بدن تحلل و تفارق می یابد

مراتب درجات چهارگانه ادویه: 1- درجه اول: تغییر کیفیت نمی دهد.
2- درجه دوم: تغییر کیفیت می دهد ولی ضرر نمی زند.
3- درجه سوم: ضرر می زند ولی مهلک نیست.
4- درجه چهارم: مهلک است.
خوراک اصلی انسان: خوراک اصلی انسان: خوراک اصلی انسان: خوراک اصلی انسان: خوراک اصلی انسان:
- گندم
خوب بدون آفت
- برنج
خوشبوی گیلان و شیراز و پیشاور هند،
- گوشت
گوسفند یک‌ساله و بزغاله شش‌ماهه و گوساله یک‌ساله و کبک و درّاج و تیهو و مرغ‌بچه و خروس‌بچه و ماهی سفید تازه و قزل‌آلا به شرط آن‌که در حرکت بوده باشند،
- شیرینی‌های ملایم
از شکر و بادام، میوه‌های تر چون انجیر و انگور پیش از غذا و انار ملس پس از غذا و خربزه میان دو غذا و رطب تازه به شرط آن‌که در همان بلد رشد کنند.
غذا و مزاج سوءمزاج صفراوی:
غذاهای مرطب بارد مانند خورشت کدو، سوپ جو و ترشی‌های مرطب مانند تمرهندی و نارنج و غوره
سوءمزاج دموی:
غذاهای سرد و قلیل الغذا مانند غذاهای ترش
سوءمزاج بلغمی:
مزاج به غذای گرم و لطیف مثل گوشت گنجشک و کبک با دارچین و زیره
سوء مزاج‌ سوداوی:
غذاهای رطوبت‌بخشِ معتدل مانند گوشت بره و زرده تخم مرغ
نکات لازم در غذا خوردن نکات لازم در غذا خوردن

باید که غذا از جنس غذای مطلق باشد و نه غذای دوائی؛ مثلاً سیر که حاد است، خون را می‌‌سوزاند و خیار که غلیظ است، احداث رطوبت مائی می‌کند که قبول عفونت می‌نماید.

تعدیل مقدار غذا: زیادش باعث فساد می‌گردد و کم آن موجب ضعف و لاغری و سقوط قوّت می‌شود.
- باید موقعی که هنوز کمی اشتها هست، دست از خوردن غذا بکشد. چرا؟
- اگر زیاده‌روی در خوردن موجب فساد هضم شد ← امساک، قی، گلقند آفتابی و جوارشات هاضمه نکات لازم در غذا خوردن

3. سکون و آرامش پس از غذا؛ جهت توجه حرارت به معده و افزایش سرعت هضم، مگر حرکت کم در حد چند قدم. چنانچه در حدیث نبوی وارد شده: «سِر بَعدَ العَشاءِ وَلَو بِقَدَمَینِ».

4. خوردن باید در هنگام اشتهای راستین باشد؛ زیرا که در هنگام سیری و امتلا باعث تداخل و هیضه و امراض ردیه است.
- و در هنگام غلبه اشتها و گرسنگی نیز، نباید از خوردن امتناع شود چون باعث ریختن صفرا و مواد ردیه به معده و حدوث تهوع و قی و اسهالات و هیضه.
- در صورت تأخیر در خوردن باید در حد پنج مثقال سکنجبین یا قدری آب لیمو و یا انار ترش میل نموده، آنگاه غذا میل نمایند. نکات لازم در غذا خوردن

5. در یک وعده نباید غذاهای مختلف خورد و روی یک غذا

 


توجه: متن بالا فقط قسمت کوچکی از محتوای فایل پاورپوینت بوده و بدون ظاهر گرافیکی می باشد و پس از دانلود، فایل کامل آنرا با تمامی اسلایدهای آن دریافت می کنید.

دانلود پاورپوینت تدابیر خوردن و آشامیدن

موافقین ۰ مخالفین ۰ ۹۸/۰۲/۰۴
امین پهلوان

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی